our_team_03_02bc02bc1_331

Bogdan Tudor

Position: Founder & CEO
Experience: 20 years
Biography:

Bogdan Tudor s-a nascut la data de 22 Mai 1978 in Bucuresti, Romania. A urmat cursurile Universitatii Politehnice Bucuresti – Facultatea de Automatica si Calculatoare si a obtinut diploma de licenta in tehnologia VOIP in 2002. A fost admis ca cel mai tanar student al programului Romano – American de Executive MBA si a obtinut diploma de la Universitatea Statului Kennesaw in 2005 cu lucrarea IT Outsourcing .

Personal Information:

Bogdan Tudor a plecat la drum cu dorinta de a crea o companie care sa ofere oricarei afaceri servicii de externalizare a intregii game de activitati IT. De la administrarea serverelor si gestionarea retelei de calculatoare, pana la solutionarea problemelor de soft sau functionarea e – mail-urilor. Astfel au fost puse bazare  compania Class IT Outsourcing care in 2001 a inceput sa promoveze pentru prima data in Romania serviciile de externalizare. In prezent dupa 10 ani de activitate compania s-a extins la nivel national ajungand la 110 specialisti IT, un portofoliu din care fac parte Rompetrol, Coca Cola Hellenic, Astra Asigurari, Sixt si Vodafone si la o cifra de afaceri ce depaseste 1,5 milioane euro.

Anterior pornirii acestei afaceri Bogdan Tudor a fost Chief Operation Officer la PCNET, al doilea furnizor de Internet ca marime din Romania. In cei 5 ani petrecuti la PCNET, el a fost responsabil cu partea tehnica a afacerii. A inceput ca Administrator de Retea in 1999 si in urmatorul an a fost promovat Director Tehnic. Calitatile de lider si excelenta in relatiile cu clientii l-au promovat ca Chief Operation Officer in 2001. In aceasta perioada compania a crescut de la o companie nou infiintata la o companie cu cifra de afaceri de milioane de Euro. Compania a fost integrata in 2004 in RDS, tranzactie evaluata la 10 milioane de Euro. Bogdan Tudor a instalat prima retea ADSL in Europa Centrala si de Est, bazata pe echipamente Cisco in 1999. In 2003 PCNET a fost prima companie care a lansat primul serviciu alternativ de telefonie din Romania.

In 2001 bazat pe proiectele lui Bogdan Tudor, reteaua metropolitana din Romania (RONIX) a fost instalata in Bucuresti sub patronajul ANSIP. El a fost numit Presedinte al RONIX-WG si a continuat sa adauge valoare retelei nationale Internet prin instalarea in 2004 a primului root.server in Europa Centrala si de Est, proiect ce a pus Romania pe lista selecta a tarilor care gazduiesc asemenea servere.

In 2007, a fost nominalizat ca IT&C National Expert pentru Comisia Europeana, Comitetul IT&C din Bruxelles, ca reprezentant al industriei IT private.

Bogdan Tudor conduce o echipa dedicata si specializata, a carei viziune este de a transforma Class IT Outsourcing in cel mai respectat nume din industria IT:

„Timpul petrecut la birou inseamna dedicatie. Ayrton Senna, pilotul brazilian, zicea un lucru care imi place foarte mult si care este baza valorilor noastre, si anume: eu nu am idoli si apreciez munca si dedicatia. Acelasi lucru cred si eu, nu am niciun alt secret. Eu stiu sa ma trezesc dimineata la 7, cu obiectivul pe care il am in minte, sa muncesc toata ziua, minut de minut, si atunci cand ajung acasa, dupa ce petrec activ cateva ore cu familia mea, sa ma culc cu acelasi obiectiv in minte” – Bogdan Tudor.